Bygdekino fredag 22. september

Bygdekinoen på Fjellheim viser "Ninjago" og "Kingsman The Golden Circle"

Ninjago

I dette Ninjao-eventyret må unge Lloyd aka. Green Ninja, sammen med vennene sine, som alle er hemmelige krigere ut i kamp for Ninjago byen. Anført av Kong Fu Master Wu, som er like morsom som han er klok, må de bekjempe den onde krigsherren Garmadon, den slemmeste fyren noensinne, som tilfeldigvis også er Lloyds far. Den episke kampen mellom far og sønn vil sette hans tøffe, men noe udisiplinerte team på prøve.

Kl. 18:00

Aldersgrense: 6 år

 

Kingsman The Golden Circle

Kingsman: The Secret Service" introduserte verden til Kingsman - en uavhengig, internasjonal superhemmelig etterretningsorganisasjon hvis endelige mål er å holde verden trygg.

I "Kingsman: The Golden Circle står våre helter overfor en ny utfordring. Når deres hovedkvarter blir ødelagt og en hel verden holdt som gissel, fører det til oppdagelsen av en alliert spionorganisasjon i USA som heter Statesman.

 I et nytt eventyr som tester deres agenters styrke og kløkt går disse to hemmelige eliteorganisasjonene sammen for å redde verden og beseire en hensynsløs felles fiende.

Kingsman: The Golden Circle er regissert av Matthew Vaughn, og vi får et gjensyn med
Taron Egerton (Eggsy), Colin Firth (Harry) og Mark Strong (Merlin). På rollelisten ser vi også bl.a. Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore, Pedro Pascal og Jeff Bridges.

 

Aldersgrense:15 år
 

Filmfakta om begge filmene og trailere.

 

 

 

Kinoplakat 22.09.17 - Ninjago og Kingsman the golden circle - Klikk for stort bilde

Sist endret 13.09.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering