Bygningsvernpris

Aust-Agder fylkeskommune deler hvert år ut en bygningsvernpris. Formålet med bygningsvernprisen er å stimulere til vern om de kulturhistoriske og arkitektoniske verdier i Aust-Agder. Prisen skal tildeles for særlig fortjenestefull innsats innen f.eks. pleie/vedlikehold, rehabilitering, ombygging, tilpasning av nybygg mm.

Prisen kan tildeles enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner. Prisen er nå på kr 40.000. I tillegg får prisvinneren en plakett i messing som viser at bygningen er tildelt Aust-Agder fylkeskommunes bygningsvernpris.

Se https://www.austagderfk.no/bygningsvernprisen

Forslagstiller kan være enkeltpersoner, kommuner og organisasjoner. Forslag til aktuelle kandidater sendes til :

Aust-Agder fylkeskommune v/kulturminnevernseksjonen
Postmottak 788 Stoa
4809 Arendal

epost:  postmottak@austagderfk.no

Frist for innsending av forslag er 3. april.

Eventuelle spørsmål kan rett til Ragnhild Dietrichson  95 81 55 93    ragnhild.dietrichson@austagderfk.no

Myra Midtre - Klikk for stort bilde

Sist endret 09.03.2018