Ledig 100 % stilling for barnevernkonsulent

Ved Barneverntjenesten Øst i Agder er det fra 1.8.2018 ledig 100 % stilling for barnevernkonsulent.

Stillingens oppgaver og ansvar vil være undersøkelser og tiltaksarbeid for barn i alder 7 – 18 år.

Krav til utdanning:

Minimum bachelor barnevernpedagog/sosionom eller annen sosialfaglig utdanning på bachelornivå. Det blir lagt vekt på arbeidserfaring fra kommunalt barnevern og personlig egnethet.

Vi ser etter søkere som er strukturert, målrettet, engasjert og framfor alt, god på relasjon.

Lønn:

Stillingen vil bli innplassert i st.kode 6559 barnevernkonsulent, med lønn ihht HTA kap. 4.2-1, ut fra beregnet ansiennitet. Ansettelse på vanlige kommunale vilkår.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til barnevernleder Knut Hagen på tlf. 905 47 348.

Søknadsfrist: 27.05.2018

Du må søke via elektronisk søknadsskjema.

Velkommen som søker.

barnevernbygg_brokelandsheia.jpg - Klikk for stort bilde