Ledig stillinger i Åpen omsorg og VBO

Hjemmesykepleien og Vegårshei bo- og omsorgssenter har følgende ledige stillinger for autorisert sykepleier:

ENHET ÅPEN OMSORG

VIKARIAT
Stilling nr 1:
Ca 65 % stilling, vikariat, autorisert sykepleier. Turnusarbeid dag/kveld /helg.
Arbeidssted for tiden: Hjemmesykepleien
Stillingen er ledig for tiltredelse fra 01.09.17 eller etter avtale og frem til 30.04.18
Det kreves at søkere har gyldig førerkort og disponerer bil

ENHET INSTITUSJON

FAST STILLING:
Stilling nr 2:
60 % fast stilling, nattevakt, autorisert sykepleier. Turnusarbeid natt, og 2 av 6 helger.
Nattevaktene har ansvar for tjenesten både på sykehjemmet og i hjemmebasert tjeneste. Grunnbemanningen består av 2 sykepleiere og 1 fagarbeider pr vakt, og har sin base på Vegårshei bo- og omsorgssenter.
Arbeidsoppgavene vil være fordelt mellom sykehjemmet og ute i hjemmesykepleien.
Stillingen er ledig etter avtale.

Helse og omsorgsenhetene i Vegårshei kommune er for tiden inne i en prosess ift
«Ny organisering og større stillinger».
I den forbindelse gjøres det oppmerksom på at fast stilling nr 2 i denne utlysningen kan endres på ift stillingsstørrelse, vaktlengde og arbeidstid.

Til stillingene gjelder følgende:
Evne til å arbeide selvstendig, personlig egnethet, motivasjon, gode samarbeidsegenskaper, fleksibilitet, ansvarsbevisst og kunnskap/kompetanse for faget.
Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.
Søkere må fremvise politiattest.
Tilsettingene for stillingen skjer etter gjeldende lover, tariffavtaler og regler forøvrig.
Nærmere opplysninger ved henvendelse, tlf: 37 17 02 50 / 977 81 277 spør etter Anne Marie for stilling i åpen omsorg og etter Unni for stilling i institusjon tlf: 37 17 02 50 / 952 95 556

Vegårshei kommune krever bruk av elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfrist 30.04.17

bo- og omsorgssenter Vegårshei - Klikk for stort bilde