Tilbud til barn og familier!

Vegårshei kommune har blitt med i prosjektet FUN 365, som er et aktivitetstilbud til barn og familier. Det er Kilandsenteret som driver FUN 365, og tilbyr aktivitetene. Kilandsenteret er eid og driftet av Grimstad Røde Kors.

Kilandsenteret legger opp til aktiviteter hvor barn og voksne i familien skal gjøre ting sammen, og få felles og gode opplevelser. Aktivitetene varierer fra dagsturer/aktiviteter til 5-6 dagers ferieopphold. Eksempler er ferieopphold på Kilandsenteret, Danmarksturer, FyrCamp, kano-/telt-/gapahuk-turer, abborfiske, friluftshelg og juleverksted. Aktivitetene er spredt gjennom hele året. FUN 365 gjennomfører noen aktiviteter kun for barn/unge, og noen for familier.

Se program for de neste turene og påmeldingsskjema.

Lurer du på noe, ta kontakt med Gunn Karin Songedal i Vegårshei kommune på telefon 908 33 804.

Logo FUN 365

Sist endret 30.08.2017