Postliste

Via vår publikumsmodul får du lett tilgang til kommunale dokumenter.
Her finner du journalopplysning til inn- og utgående post, samt interne notat, som er offentlige.
Du finner og innkallinger til og protokoller frå politiske møter. Disse er fullstendige med saksframlegg og vedlegg.

Postliste

Vi har valgt å ikke publisere tekstdokumenter direkte fra postlista, så dersom du ønsker å se dokumentet som hører til journalopplysningen må du ta kontakt med saksbehandlar.

Postlista går som hovedregel et halvt år tilbake i tid, og inneholder post som er mer enn tre dagar gammel.
 
Vi gjør oppmerksom på at journalopplysninger knyttet til dokumenter som arkiveres i kommunen sine mange fagsystem ikke er tilgjengelige fra vår postliste.Dette gjelder først og fremst arkiv knyttet til personer, slik som for eksempel klientarkiv og pasientarkiv i helse og omsorg, samt barnevernsarkiv. I tillegg er det noen arkivdeler i sak-/arkivsystemet som stort sett inneholder sensitiv informasjon som også er unntatt fra postlisten. Dette gjelder elevarkiv inkl. voksenopplæring, barnehagebarnarkiv og personalarkiv.

Politiske møter

Du finner og politiske møter med innkallinger og protokoller. Innkallingene er fullstendige med saksframlegg og vedlegg. Etter at vi opgraderte systemet vårt i desember 2013, er det kun møter fra 2013 og framover som er tigjengelige via eInnsyn.

Protokoller fra politiske møter blir godkjent i neste møte i samme utvalg, derfor er det verdt og merke seg at det kan være feil i protokoller fra møte fram til den er godkjent i neste møte.

 

Sist endret 24.06.2014
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering