Ledig stilling

Vegårshei kommune har innført elektronisk søknadsskjema som skal benyttes ved søknad på ledige stillinger. Det er viktig at skjemaet fylles fullstendig ut med utdanning og yrkespraksis.

Dersom det ikke ligger "ledig stilling - artikler" under denne teksten, er det fordi det ikke er utlyst ledige stillinger for øyeblikket.

Vi gjør oppmerksom på at kommunen har offentlig søkerliste som er tilgjengelig for alle, og at opplysninger i CV-en benyttes i utvidet søkerliste som søkere kan få på forespørsel.

Du kan også bli kontinuerlig oppdatert på ledige stillinger ved å trykke på RSS-feed i bunnen av siden. Da vil du få en epost fra oss hver gang en ny stilling blir lagt ut på nettsiden.

Problemer med å fylle det elektroniske skjemaet? Ring vårt service- og dokumentsenter på 37 17 02 00 eller kom innom, så hjelper vi deg.

 

 

Sist endret 08.06.2018
Fant du det du lette etter?

Jobbe i Vegårshei

Vi benytter elektronisk søknadsskjema. NB! Når det står "intern utlysning" på søknads - skjema må du allerde være ansatt av Vegårshei kommune for å kunne søke.

Søkerliste og offentlighet

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.

Login for redigering Login for redigering