Ledig stilling

Vegårshei kommune har innført elektronisk søknadsskjema som skal benyttes ved søknad på ledige stillinger. Det er viktig at skjemaet fylles fullstendig ut med utdanning og yrkespraksis.

Vi gjør oppmerksom på at kommunen har offentlig søkerliste som er tilgjengelig for alle, og at opplysninger i CV-en benyttes i utvidet søkerliste som søkere kan få på forespørsel.

Du kan også bli kontinuerlig oppdatert på ledige stillinger ved å trykke på RSS-feed i bunnen av siden. Da vil du få en epost fra oss hver gang en ny stilling blir lagt ut på nettsiden.

Problemer med å fylle det elektroniske skjemaet? Ring vårt service- og dokumentsenter på 37 17 02 00 eller kom innom, så hjelper vi deg.

 

Sist endret 03.02.2016
Publisert 26.05.2017
Vegårshei barnehage av. Myra

Er du engasjert, tydelig og ansvarsfull og ønsker å være med å forme barnehagen i Vegårshei kommune?

Publisert 19.05.2017
bo- og omsorgssenter Vegårshei

Turnusarbeid dag/kveld, og 2 av 6 helger.

Publisert 19.05.2017
Fysio

Ledig stilling - 40% fast stilling som kommunefysioterapeut, med muligheter for utvidelse. Da vår dyktige medarbeider har sagt opp sin stilling som kommunal fysioterapeut, er vi på jakt etter hennes arvtaker.

Fant du det du lette etter?

Jobbe i Vegårshei

Vi benytter elektronisk søknadsskjema. NB! Når det står "intern utlysning" på søknads - skjema må du allerde være ansatt av Vegårshei kommune for å kunne søke.

Søkerliste og offentlighet

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.

Login for redigering Login for redigering