Boligtomter i kommunal felt

Mauråsen - Klikk for stort bilde Grasåslia - Klikk for stort bilde

I Vegårshei kan du kjøpe kommunale boligtomter i regulerte områder i Myra og Ubergsmoen. De kommunale boligtomtene er presentert her. Klikk på linkene for å se mer informasjon.

Mauråsen boligfelt
Feltet ligger like sør for Myra sentrum, og har kort avstand til barnehager, skole, idretts- og skianlegg, butikker og andre servicetilbud.

Grasåslia boligfelt
ligger på Ubergsmoen ved FV 415, 10 km fra kommunesenteret Myra og 8 km fra E18. Kommunal barnehage ligger øverst i feltet.

Tangheia boligfelt
ligger på Ubergsmoen ved FV 415, 10 km fra kommunesenteret Myra og 8 km fra E18. Kommunal barnehage i nærheten. 200 meter fra nærmiljøanlegget, badeplass og Ubergsvann.

Djuptjennhaugen IV boligfelt
Feltet ligger vest for Myra sentrum, og har kort avstand til barnehager, skole, idretts- og skianlegg, butikker og andre servicetilbud. Feltet har 17 nye boligtomter som legges ut for salg vår/sommer 2018. Beliggenhet av tomtene kan ses på reguleringsplanens plankart. (PDF, 3 MB)

Sist endret 09.03.2018

Agnar Tore Vaaje