Ukesoversikt over koronavaskinering

Her finner du ukesoversikt for vaksineringen i Vegårshei kommune. Vi får informasjon om antall nye doser for kommende uke torsdag eller fredag uka før. Statusoppdateringer og planer for neste uke legges derfor ut senest fredagen.

Vaksinering 12 - 15-åringer

Vaksinasjonen skal bestå av én dose i første omgang.

• Barn som er født i -06,-07 og -08 pluss barn født i -09 som har fylt 12 år, vil få med et skriv fra skolen om at vi vaksinerer onsdag 8. og torsdag 9. september.
  • Vaksinasjonen skjer på skolen.
  • Vi må ha underskrift av foresatte for de som skal ha vaksinen.
  • Foreldre skal ikke ringe legekontoret om det ikke er helt nødvendig

Status for vaksineringen (totalt)

• Ca. 82,5 % av Vegårshei sine innbyggere har fått vaksine.
  • Det tilsvarer 1756 personer. 1427 (ca. 67 %) er fullvaksinert med to doser.
  • Du kan selv gå inn å bestille time. NB! Dette gjelder kun for dere som skal ha både 1. dose og 2. dose. Skal du bestille eller flytte på time for 2. dose må du ringe legekontoret på nr. 37 17 02 45
  • Dose 2. kan nå fås 3 uker etter 1. dose.
  • Det anbefales også at gravide i 2. og 3. trimester vaksinerer seg.
  • Det er veldig viktig at man møter opp til timen som er gitt. Om man er forhindret fra å møte,  så gi beskjed til legekontoret.

Oppdatert 09.09.21

Har du spørsmål som gjelder koronavaksine?

Det er stort trykk på telefonen til legekontoret, så dersom du har spørsmål som gjelder koronavaksine ber vi deg om ringe mellom kl. 14:00 og 15:00 mandag - onsdag på nr. 37 17 02 45.

Vi har mange vaksiner som går ut på dato i slutten av måneden, og som vi gjerne skulle brukt.  Har du fortsatt ikke fått tatt vaksinen, så ta kontakt med legekontoret 37 17 02 45.

Vi forsetter med vaksinering av 12 - 15 åringer og oppfordrer ellers alle som ikke er vaksinert til å melde seg inni Helseboka eller ringe legekontoret. Vi har rikelig med vaksiner.

Det er i dag åpnet opp for vaksinering av barn 12-15 år. Vaksinasjonen skal bestå av én dose i første omgang.

I uke 35 får vi ca. 156 doser Pfizervaksine.

Alle som er født i 04 og 05 kan registrere seg for vaksinering i Helseboka

I uke 34 får vi ca. 460 doser Pfizervaksine.

Alle som er født i 04 og 05 kan registrere seg for vaksinering i Helseboka. Vi har allerede satt 1. dose på noen 16 - 17 åringer denne uka.

I uke 33 får vi 78 doser og 408 i uke 34.

Dersom du fortsatt ikke er vaksinert oppfordrer vi til å registrer deg i Helseboka . Du kan selv bestille selv time på Helseboka. NB! Dette gjelder kun for dere som skal ha både 1. dose og 2. dose

Neste uke får vi 78 doser. Du trenger ikke invitasjon (SMS) fra oss for å bestille time dersom du skal ha både 1. og 2. dose. Dette kan du bestille selv på Helseboka.

Skal du bestille eller flytte på time for 2. dose må du ringe legekontoret på nr. 37 17 02 45.

Denne uka får vi 156 vaksinedoser. Du trenger ikke invitasjon (SMS) fra oss for å få time lenger. Du kan selv sjekke helseboka for ledige timer og booke selv. Dette gjelder for deg som skal ha både 1. og 2. dose.

I uke 30 får vi 360 doser. Vi oppfordrer alle innbyggere som ikke har fått en time til første eller andre dose, om å logge inn på helseboka å hente seg en ledig time https://helseboka.no/.

I uke 29 får vi 102 vaksiner. De aller fleste går til 1. dose.