Statusoppdatering 7. desember kl. 17:00

Det er ikke meldt om nye tilfeller av Covid19-smitte på Vegårshei.  Det er i dag foretatt 17 tester, de fleste av disse er re-tester fra personer som har vært definert som nærkontakter.

Vegårsheihallen åpner for vanlig aktivitet på kveldstid, men er fortsatt stengt for utleie. Husk å følge smittevernsreglene.

Det blir ingen endringer for skole og barnehage – de drives fortsatt «på gult nivå`».

Fortsatt restriksjoner ved institusjon

Det er fortsatt restriksjoner på besøk til beboere ved Vegårshei Bo og Omsorgssenter. Dersom smittesituasjonen tilsier det vil det bli vurdert åpne opp fra og med torsdag 10.12. Det avhenger i første rekke av resultater på testing og re-testing.

Til dere som skal hjem til Vegårshei i julen

Kriseledelsen ber om at det formidles til de som oppholder seg i smittebelastede områder og planlegger å komme hjem i forbindelse med jule- og nyttårs-helga en klar oppfordring om å teste seg. Testen bør tas 48 timer i forkant, slik at prøvesvar foreligger før hjemkomst.  Da slipper en karantene. Kommer en fra utlandet gjelder egne regler

Vi anbefaler alle å fortsette å følge med på kommunens hjemmeside og facebookside. Der blir det lagt ut fortløpende informasjon.