Myrvang: Spennende næringsbygg midt i smørøyet

Vegårshei kommune ønsker å utvikle sentrumseiendommen Myrvang, beliggende mellom kommunehuset og KIWI. Eiendommen skal utvikles med både boligformål og næring, og låvebygningen øremerkes til næringsvirksomhet. Det er Arendalsfirmaet Stolt Bygg AS som har vunnet konkurransen om å utvikle eiendommen.

Kommunen er på jakt etter aktører som ønsker å leie eller eie hele eller deler av låvebygningen til næringsaktivitet, første etasje er øremerket publikumsrelaterte næringer, andre etasje kan f.eks. benyttes til kontorer.

Har du er god ide eller en allerede eksisterende virksomhet som kunne passe i låven?  Finnes det interessenter som kan tenke seg å etablere seg i et kontorfellesskap med andre næringsaktører?

Kommunen tror at det finnes aktører der ute som er interessert i en meget sentral plassering av sin virksomhet, og ber dermed om at disse tar uforpliktende kontakt med Vegårshei kommune ved rådgiver Liv Strand/enhetsleder for teknisk enhet Tore Smeland (48258695/91336314). Interessenter vil om ønskelig bli koblet opp mot utbygger for en gjensidig dialog om muligheter.

Mer informasjon om prosjektet i arealguiden.

Kontaktinformasjon

Liv Strand
Rådgiver miljø og næring
E-post
Telefon 37 17 02 14
Mobil 482 58 695

       

Tore Smeland
Enhetsleder Teknisk drift og forvaltning
E-post
Telefon 37 17 02 23
Mobil 913 36 314