Foredrag - Søvn som medisin og lekens magiske kraft

Velkommen til storsamling for foresatte, ansatte (barn, unge og familier) og alle andre som er opptatt av barn og unges beste!

Sted: Vegårshei forsamlingshus
Tid: Torsdag 16.03 kl 19.00 - 20.30
Foredragsholder: Psykolog Anne-Kristin Imenes
Arrangør: Vegårshei kommune, Enhet for Oppvekst og enhet for Helse og mestring

Stadig flere unge sliter med psykiske helseplager. Mer søvn kan være medisinen mange trenger. Men barn og unge trenger også mer fellesskap, fordi mange strever med ensomhet. I dette foredraget vil Anne-Kristin gi konkrete tips og eksempler på hvordan vi kan skape en bedre hverdag for barn og unge.

Anne-Kristin Imenes:

Anne-Kristin Imenes er psykolog og spesialist i barne- og ungdomspsykologi. Hun er seniorrådgiver ved KORUS-Sør, erfaren kommunepsykolog, forfatter, kursholder og veileder.
Hun arbeider med barn og unge, helsefremming, forebygging, tidlig intervensjon og tjenesteutvikling i kommunene. For tiden jobber hun som seniorrådgiver ved kompetansesenter rus i Skien (KoRUS Sør). Hun har utviklet undervisning i samtaler med barn https://www.korus-sor.no/samtaler-med-barn/ , folkehelse og livsmestring; www.robustungdom.no, samt søvnundervisning for ungdomsskole og videregående www.roreprosjektet.no . I samarbeid med brukerorganisasjonen BAR har hun utviklet 11 på – inngangsspørsmål til barn om rus. 
 

Anne-Kristine Imenes - Psykolog og speisalist i barne- og ungdomspsykologi - Klikk for stort bildeAnne-Kristine Imenes - Psykolog og spesialist i barne- og ungdomspsykologi

Program for kvelden

Kl 19: Kaffe mm
Kl 19.15: Velkommen
Kl 19.20: Foredrag med Anne-Kristin Imenes 

Etter foredrag gis det mulighet for mer kaffe og prat for dem som har lyst til det
 

Noen korte videosnutter fra foredraget

Kort introduksjon - De to viktigste tingene innen psykisk helse

Det verste med lite søvn er ikke at vi blir trøtte