Hytta ved Knollen

Hytta eies av Nils Andrew Myhre, men han og kommunen har en avtale om at hytta kan brukes helt vederlagsfritt av alle, både privatpersoner, lag og foreninger, skole, barnehager m.m. 

Dette er en hytte som ligger lett tilgjengelig i Myra sentrum, se bildet. Man finner den rett ved siden av lysløypa like før man kommer opp til Moltemyr, ca. 1 km fra skolen. Det vil etter hvert bli skiltet fra stien og inn til hytta.

Hytta ligger fint til oppe på en liten høyde, og har et opparbeidet uteområde og en frittliggende utedo. Hytta består av ett rom, med et romslig og overbygd inngangsparti med gulv.

 

 

 


 

 

 

 

 

Regler for bruken av Hytta ved Knollen:

 • Hytta skal ikke brukes til innendørs overnatting, men det er tillatt å overnatte utendørs på inngangspartiet/opparbeidet uteområde.
   
 • Alle som ønsker å bruke hytta og/eller uteområdet over et lengre tidsrom enn bare et kortere besøk for hvile/rast, må bestille tid/melde fra på forhånd, for å forsikre seg om at hytta er ledig. Bestilling skal skje hos Vegårshei kommune (kommunehuset).
   
 • Hytta er låst, men utedoen står åpen. Hyttenøkkelen lånes hos Vegårshei kommune (kommunehuset), og det skal betales et depositum på 100 kroner ved utlevering av nøkkel.
   
 • De som besøker hytta for lengre eller kortere tid, må medbringe det utstyret de trenger for oppholdet, slik som f.eks. toalettpapir og ved.
   
 • Hytta og området rundt skal behandles og ryddes på en slik måte at det ikke forringes ut over vanlig slitasje ved normal bruk.
   

Vegårshei kommune og grunneier håper at hytta kan være til glede for alle, og at den kan være et verdifullt bidrag til et godt friluftsliv i sentrum.

Så vær så god – bruk den med respekt og glede!!